XV Hybrid AWD Fra kr. 449.800,- *

Xv Hybrid Awd

Nå er kompakt SUV-en Subaru XV her som Hybrid, og den kommer selvfølgelig med permanent symmetrisk firehjulstrekk og testvinnende Eyesight førerassistansesystem som standard. Med over en million solgte biler i fjor er Subaru verdens mest valgte merke med 4×4!

Overlegen på fremkommelighet

Nye Subaru XV Hybrid er overlegen på veigrep, kvalitet og driftssikkerhet. De beste egenskapene til nye Subaru XV Hybrid er ytterligere forsterket ved at modellen er bygget på den nye Subaru Global Platform. Nye Subaru XV Hybrid er laget for å være en robust følgesvenn som takler de verst tenkelige situasjoner med størst grad av sikkerhet, komfort, og gir deg frihet til å kunne ta deg frem som du vil uansett vær og kjøreforhold.

Verdensledenede førerassistanseteknologi

Nye Subaru XV Hybrid 2020-modell kommer med det anerkjente førerassistansesystemet EyeSight som hjelper deg å forebygge kollisjon, om du et øyeblikk skulle være uoppmerksom. Som et ekstra par øyne på veien, bruker Eyesight to stereokameraer som fanger opp tredimensjonale fargebilder med utmerket bildegjenkjenning, på nesten samme måte som det menneskelige øyet.
PRIS (INKL. REG.AVGIFT) FRA: kr 449.800,- *
* Gjelder levert Oslo. Frakt, leverings- og reg.omkostninger varierer utover i landet. Årsavgift kommer i tillegg.

Spesifikasjoner

Bestill prøvekjøring

Prisliste

Digitalbrosjyre