Subaru XV har et nytt og stilig design som er både dynamisk og robust. Det nye designet er tøffere, sportsligere og skreddersydd for aktiv livsstil.

Den nye Subaru XV har fått flere nye sikkerhetsfunksjoner som standard. For nye Subaru XV 2018-modell kommer med det anerkjente førerassistansesystemet EyeSight og den Avanserte Sikkerhetspakken, som hjelper deg å forebygge kollisjon. I tillegg så holder nye Subaru XV deg trygt på veien med permanent symmetrisk firehjulsdrift – Symmetrical All – Wheel Drive – under alle kjøreforhold og under alle årstider. Vi kaller det Subaru totalsikkerhet – trygghet for deg og dine.

 

OVERLEGEN PÅ FREMKOMMELIGHET
Den helt nye Subaru XV er overlegen på veigrep, kvalitet og driftssikkerhet. De beste egenskapene til nye Subaru XV er ytterligere forsterket ved at modellen er bygget på den nye Subaru Global Platform. Nye Subaru XV er laget for å være en robust følgesvenn som takler de verst tenkelige situasjoner med størst grad av sikkerhet, komfort, og gir deg frihet til å kunne ta deg frem som du vil uansett vær og kjøreforhold.

 

VERDENSLEDENDE FØRERASSISTANSETEKNOLOGI
Nye Subaru XV 2018-modell kommer med det anerkjente førerassistansesystemet EyeSight som hjelper til deg å forebygge kollisjon, om du et øyeblikk skulle være uoppmerksom. Som et ekstra par øyne på veien, bruker Eyesight to stereokameraer som fanger opp tredimensjonale fargebilder med utmerket bildegjenkjenning, på nesten samme måte som det menneskelige øyet.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern