Nye Forester er skreddersydd for aktive familier; med stor plass, lavt støynivå og god komfort. 
Forester er en meget allsidig familiebil.

Den er like godt egnet som en kort tur til barnehagen eller kjøpesenteret, som en helge- eller ferietur med familien. Om reisemålet er lett tilgjengelig langs motorveien eller i enden av en nesten ufremkommelig kjerrevei er det trygt å vite at Forester, med permanent firehjulsdrift takler motorveien så vel som dårlige kjerreveier på en utmerket måte.
Forester er en ekte SUV med permanent firehjulsdrift, høy bakkeklaring og automatisk nivåregulering på bakakselen. Med X-MODE og Hill Descent Control samt store angreps- og utkjøringsvinkler, er du godt rustet til å takle de tøffeste skogs- og kjerreveiene.
Forester er en SUV hvor du sitter høyt og har god oversikt over trafikken. I baksetet trives også barna, de har god plass og ikke minst god sikt gjennom store sidevinduer og høy sitteposisjon.

TRYGGHET
Nye Forester har selvsagt vårt legendariske permanent AWD system, høy bakkeklaring, 5 stjerner i Euro NCAP samt svært god fremkommelighet. For en barnefamilie er det trygt å vite at bilen man kjører har et høyt sikkerhetsnivå. Forester holder familien og deg trygt på veien med Symmetrical All Wheel Drive under alle kjøreforhold under alle årstider.

X-MODE
I både hverdag og fritid kan det dukke opp skiftende føre- og veiforhold, samt uforutsette hindringer. Med funksjonen X-MODE vil Forester få deg oppover, nedover og forbi hindringer på en trygg og sikker måte.
Forester har automatisk regnsensor, elektrisk oppvarmede speil, automatisk tenning av hovedlys ved kjøring i skumring eller inn i tunneler, lyktespylere og tåkelys foran.
Nye Forester er i tillegg meget barnevennlig, med god sikkerhet, enkel adkomst til baksetet og brede døråpninger som gjør det lett å sette inn barnestol.
Kombinerer du dette med Subarus velkjente driftssikkerhet får du det beste for hele familien. Nye Forester leveres med Lineartronic automatgir i kombinasjon med diesel- eller bensinmotor.

Digitalbrosjyre

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern