Du vet hva som menes med kjøreglede. Du forstår følelsen av å ha full kontroll i hver sving. Det gjør også Subaru. Vi har brukt BOXER motorens unike fordeler, og skapte en sportsbil som virker pirrende allerede når du ser den og den leverer hver gang du kjører den. Dette er japansk perfeksjon i en klasse for seg selv.

  • En ny generasjon av Subaru BOXER-motoren løfter BRZ til et høyere nivå med spenning og presisjon. Den nye 2,0 liters motoren er plassert lavere i karosseriet, den er mer kompakt og flyttet bakover nærmere sjåføren.
  • Effekten er 100 hk per liter av sylindervolumet, noe som betyr at det er rikelig med kraft uansett motorturtall.
  • Hele oppbygningen av bilen fra den flate og lave BOXER motoren, til utformingen av karosseriet og den lave plasseringen av forsetene, bidrar til å gi SUBARU BRZ et meget lavt tyngdepunktssenter, faktisk blant de laveste av alle sportsbiler på markedet.
  • En 6-trinns manuell girkasse med direkte og korte skiftebevegelser gir deg en reell følelse av kvalitet og sport. Du kan også få BRZ med en 6-trinns automatisk girkasse med flere funksjoner; under kraftig nedbremsing, girer den automatisk ned og øker motorens turtall, den har gir-hendler på rattet slik at du kan gire manuelt og den har en Sportsmodus for maksimal utnyttelse av motor og girkasse.
  • Spoileren bak bidrar ikke bare til et en sportslig preg, men også til å bedre luftstrømmen bak.
  • Bilens aerodynamiske linjer gir ikke bare et sportslig og elegant utseende, men bidrar også til at Subaru BRZ har en luftmotstands-koeffisient på bare 0,27 (*1).

Digitalbrosjyre

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern