Personvernerklæring

Hvem vi er

Auto 3000 Sortland er ene-forhandler av nye person- og varebiler fra Renault, Mitsubishi og Subaru i Lofoten og Vesterålen.

Vårt organisasjonsnummer er 981 596 587.

Vår nettstedsadresse er: https://auto3000.no.

Personvernombud er daglig leder. Han kan kontaktes på 76 11 30 30 eller epost post@auto3000.no

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

 

Kontaktskjemaer

Vi har flere skjemaer på våre nettsider hvor vi samler inn personopplysninger som navn, telefonnummer og e-postadresse. Dette samler vi inn kun for å kunne opprette kontakt med deg og behandle din forespørsel. Opplysningene blir lagret sikkert og vil ikke bli brukt på andre måter, ei heller utlevert til tredjeparter.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god og brukervennlig opplevelse på våre nettsider. En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettsiden din. Denne informasjonen inneholder IP-adresse, hvilken nettleser du bruker, hvilket operativsystem du bruker, dato, tid brukt på nettsiden og hvordan du navigerer deg rundt på siden. Det lagres ikke informasjon som kan identifisere deg som bruker.

Cookies gjør det mulig for oss å forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre. Ved å bruke Auto3000.no samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Cookies kan bare lagre tekst som vanligvis krypteres. De vil derfor aldri kunne spores tilbake til deg som enkeltperson. Alle nettlesere gjør det mulig å begrense eller deaktivere cookieatferd ved hjelp av nettleserens innstillinger. Nettleseren lar deg også se over de cookiene som er lagret på datamaskinen, og å slette enkeltcookies eller å fjerne alle sammen.

Vær oppmerksom på at dersom du velger å ikke akseptere informasjonskapsler, vil mange nettsider kanskje ikke oppleves korrekt. All informasjon benyttes kun internt for å gi deg en bedre opplevelse på våre nettsider. Vi kommer aldri til å utlevere informasjon til andre.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Innhold på denne nettsiden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Analyse

Nettanalytiske informasjonskapsler fra Google Analytics samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Den er innstilt til å slettes etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Cookies fra Google Analytics opprettes så snart du besøker en nettside med gyldig sporingskode. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk om trafikk, trender og bruksmønstre. Er du interessert i å vite mer om hvordan Google samler inn og beskytter data, kan du lese mer om det her.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler aldri dine opplysninger med tredjepart.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi oppbevarer dine opplysninger trygt så lenge du har et kundeforhold hos oss.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du har hele tiden rett på innsyn, retting, begrensning, sletting eller overføring av de personopplysningene du har gitt til Auto 3000 Sortland AS. Henvendelser rettes vårt personvernombud. Alle som oppgir personopplysninger har også rett til å klage til Datatilsynet dersom opplysningene behandles i strid med reglene.

 

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger
Vi beskytter dine personopplysninger i sikre forretningssytemer.

Våre rutiner for datalekkasjer
Skulle det oppstå sikkerhetshull som resulterer i datalekkasjer vil disse fikses og nødvendige tiltak vil bli utført. Du vil bli informert om en slik hendelse skulle oppstå.