Trendsetteren – denne modellen er forløperen til det man kaller ”crossover”-biler. Med dette menes at Outback har alt fra den luksuriøse og store stasjonsvognen i seg, foruten at den har mange av egenskapene til en SUV.

Ved første øyekast vil du se designendringer som består av en mer aggressiv front med ny grill, hovedlys og støtfanger. Når du setter deg inn i kupeen vil du legge merke til det nye multi-funksjonsdisplayet og navigasjonssystemet, men de største endringene vil du ikke merke før du kjører bilen. Still inn sete og speil, ta på deg sikkerhetsbeltet og start motoren. 

TRYGG OG STABIL
Symmetri gir balanse. Balanse gir kontroll. Det er derfor Subaru siden 1972 har utviklet og perfeksjonert sitt firehjulsdriftsystem - Symmetrical AWD. Jo bedre kontakt hjulene har med veibanen, desto bedre kontroll har du som sjåfør. Motorkreftene fordeles til alle fire hjulene for å oppnå best mulig kontakt med veien. Den permanente firehjulsdriften gir deg et godt veigrep og ypperlig kontakt med veibanen til enhver tid, uansett føreforhold. 
Med et godt veigrep får du godt feste og en momentan akselerasjon. Symmetrien gjør Subaru Outback lett å manøvrere fordi den er mer stabil ved kjøring i sving og gir en unik følelse av kontroll til en hver tid. 

EYESIGHT
Subaru er opptatt av totalsikkerhet og en viktig del av dette er forebyggende sikkerhet og systemer som hjelper til og sikrer deg slik at ulykker ikke skjer. Derfor har Subaru utviklet det banebrytende førerassistentsystemet EyeSight. EyeSight er som et par ekstra øyne på veien og bruker to stereokameraer som fanger opp tredimensjonale fargebilder med utmerket bilegjenkjenning - nesten på samme måte som det menneskelige øyet. Når EyeSight oppdager en sannsynlig fare for en kollisjon, blir føreren advart samt bidrar til å aktivere bremsene om nødvendig for å unngå en kollisjon. 

Subaru Outback lever utvilsomt opp til navnet sitt. Med ett firehjulsdriftsystem som liker utfordringer, høy bakkeklaring og SUBARU BOXER-motor er ingen destinasjon utenfor rekkevidde.

  • Høy sikkerhet på veien med permanent firehjulsdrift - Symmetrical AWD som gir trygge og sikre kjøreegenskaper, og god fremkommelighet
  • Sikkerhetsnivå av høy klasse - bevist i kollisjonstester over hele verden
  • Høy driftssikkerhet - bekreftet i utallige undersøkelser i inn- og utland
  • Den uslåelige kombinasjonen av firehjulsdrift og automatgir, på bensin- og dieselmodellene
  • Stor bakkeklaring - hele 20 cm
  • Automatisk nivåregulering på bakakselen
  • Trendsetteren – leveres med Subarus anerkjente 2,0 liters dieselmotor med 6-trinns manuell girkasse eller Lineartronic trinnløs automatisk girkasse, eller en 2,5 liters bensinmotor med Lineartronic trinnløs automatisk girkasse.

Digitalbrosjyre

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Cookies